News
News

Where jewellery dreams come true

Where jewellery dreams come true

Fine materials. High security. Tailor-made furnishings. In 2017, Van Cleef & Arpels converted together with Hoffmann Interior its existing area in the Wonder Room of the London luxury department store Selfridges based on the design format of Landmark Architecture (London).

With the Wonder Room conversion, Van Cleef and Arpels remains true to its high standards. The high-quality furnishing of the whole area, which extends across two floors, was carried out by Hoffmann Interior in just five months.

There is barely anywhere in the world with such a concentration of renowned jewellers as is the case in the Wonder Room of Selfridges. The historical building was constructed in 1909. The historical building layout was a challenge: Particular attention was therefore paid to the use of antique mirrors and glass with the construction of the indoor façade, which dresses the passage from the first to the second mezzanine floor. To meet the high standards of Selfridges, Hoffmann Interior created material collages in the preliminary stage, which enabled delays to be avoided in the construction phase. 

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hoffmann-interior.com/